Nieuwsbrief Nordic Walking November December

Beste Nordic Walkers.

Het nieuw seizoen is al weer even aan de gang. We mochten een aantal nieuwe leden begroeten en zij kunnen nu ook genieten van de mooie omgevingen waarin wij onze mooie wandelsport beoefenen. De Amsterdamse Waterleidingen bieden altijd bijzondere momenten. De vallende bladeren, de kaal wordende bomen, het verdwijnen van de vele varens, zijn de kenmerken van de onontkoombare herfst. Daar hoort ook het vechten en burlen van de herten bij, die proberen een hinde te verschalken. Ook de explosie van paddenstoelen laat zien dat de herfst volop bezig is. Dit geldt natuurlijk ook voor het mooie wandelbos Groenendaal waar bij redelijk tot goed weer de Easy groep enthousiast bezig. Damherten zullen we daar niet aantreffen. Die zijn alleen nog te bewonderen in de kinderboerderij. Af en toe worden we wel verblijdt door een paar schichtige reeën. Ook heel bijzonder . De decembermaand brengt natuurlijk Sinterklaas, de kerst en oud en nieuw.

We lopen op zaterdag 16 september om 9.00 uur voor de gevorderden bij de ingang van Pannenkoekenhuis “De Oase” in Vogelenzang.

De Easy begint om 11.30 uur in wandelbos Groenendaal in Heemstede in het “niet honden gedeelte” van het bos vanaf de grote parkeerplaats.

U krijgt altijd vrijdag vooraf een whatsapp met de vraag: “Wie gaat er mee?”

Nog niet in de App Groep?

Geef dan even door aan de leider om u toe te voegen.

Tot ziens in duin of bos.
Aanmelden en informatie bij:

René Reeuwijk

06 – 53 58 22 95

en per email nordicwalking@gsvheemstede.nl

Nordic walking landschap