Loopgroep Nordic Walking – Cursus

GSV-Heemstede biedt U de mogelijkheid om mee te doen met Nordic Walking.

1.  De Easy wandelgroep

Deze groep/cursus is speciaal bedoeld voor mensen die wat minder snel ter been zijn. Tijdens de wandeling worden de grondbeginselen van Nordic Walking aangeleerd. In een aangepast tempo zal de instructeur u de fijne kneepjes van het Nordic Walken bijbrengen. De vereniging zorgt eventueel voor stokken. U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is na aanschaf een jaar geldig. De eerste keer is als kennismaking gratis. Er wordt gelopen in wandelbos Groenendaal in Heemstede in het NIET hondengedeelte.

Vanaf zaterdag 16 september 2023 wordt er weer gelopen. Verzamelen vanaf 11.15 uur op de grote parkeerplaats in het bos voorbij restaurant Groenendaal (Sparrenlaan).

2.  Loopgroep gevorderden

Voor mensen die bekend zijn met Nordic Walking is er de mogelijkheid om in een loopgroep mee te doen. Ter kennismaking is de eerste keer gratis. De jaarkaart voor de AWD (Amsterdamse Waterleidingduinen) krijgt u bij definitieve inschrijving van de vereniging.

Vanaf zaterdag 16 september 2023 wordt er om 9.00 uur gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Pannenkoekenhuis “Oase” te Vogelenzang (verzamelpunt). 

U loopt op een 10 rittenkaart à € 50,- en deze is na aanschaf een jaar geldig.

3.  Basiscursus.

Het is mogelijk om op aanvraag lessen te volgen privé of in groepsverband. In een aantal lessen van ca 1½ uur wordt de basistechniek van het Nordic Walken aangeleerd. Hierbij wordt speciaal aandacht gegeven aan de juiste lichaamshouding, effectief gebruik van de poles en optimaal gebruik van uw spieren. De cursusprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor informatie en/of aanmelding:

Instructeur: René Reeuwijk

06 – 53 58 22 95   email:nordicwalking@gsvheemstede.nl

Nordic walking Heemstede