Tafeltennis

Nieuwe leden zijn bij onze relatief kleine maar gezellige sportvereniging van harte welkom. Zij kunnen rekenen op een hartelijke ontvangst en begeleiding van alle leden om snel een goede basis van het tafeltennisspel aan te leren. Uiteraard is een eerste kennismaking geheel en al voor onze rekening. Een gezellige bar met redelijke prijzen en ontspannen eigen bediening maakt het zeker tot een sportief en gezellig wekelijks uitje.

Voor tafeltennis, zowel recreatief als in competitieverband, kun je prima bij onze vereniging terecht. Weliswaar zijn we een kleine sectie maar onze daden zijn groot en het is vooral heel gezellig tafeltennissen in ons GSV-Centrum.

De speelavond is vrijdagavond. Elke vrijdagavond kunnen de leden vanaf 20:00 uur onder deskundige begeleiding weer “een balletje slaan”. Belangstelling? Kom dan eens op de speelavond kijken en vrijblijvend meedoen in het GSV-Centrum aan de F. Schubertlaan 37, Heemstede. Wij hebben een batje voor je klaar liggen.

Recreatief

Ben je tussen de 18 en de 80+, dan kun je bij ons terecht om vrijdag ’s avonds vanaf 20:00 uur een balletje te slaan.

Weliswaar zijn we als onderdeel van GSV klein maar onze daden zijn groot en we beleven veel plezier aan de tafeltennissport. Elk seizoen organiseren wij voor alle GSV-tafeltennissers toernooien zoals de clubkampioenschappen en een mixed dubbeltoernooi. Deze extra gezellige avonden starten we met een gezamenlijk etentje.

Onze tafels zijn geschikt voor rolstoelers.

Belangstelling?

Je bent van harte welkom om eens op de vrijdagavond de sfeer te komen proeven en vrijblijvend een balletje te slaan in het GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede. Heb je zelf geen batje, geen probleem, wij hebben er één voor je klaar liggen.

Competitie

Voor tafeltennis, in competitieverband, kun je ook bij onze vereniging terecht. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond. Momenteel hebben we vier seniorenteams die op verschillende niveaus uitkomen in de afdelingscompetitie. Twee teams komen uit in de duo-competitie. Daarnaast kan elk lid zich individueel (of met een maatje) voor districtstoernooien inschrijven, we zijn trots op de prijzen die onze leden behalen bij de Noord-Hollands kampioenschappen.

Elk seizoen organiseren wij zelf voor alle GSV-tafeltennissers toernooien zoals de clubkampioenschappen en het mixed dubbeltoernooi. Deze extra gezellige avonden starten we met een gezamenlijk etentje.

De speelavond thuis is vrijdagavond en we hebben dit seizoen weer nieuwe tafels. Voor uitwedstrijden kun je doordeweekse speelavonden hebben die niet op vrijdag vallen. Competitie is één keer per week.

Belangstelling? Je bent van harte welkom om eens op de speelavond de sfeer te komen proeven en vrijblijvend een balletje te slaan in het GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede. Heb je zelf geen batje, geen probleem, wij hebben er één voor je klaar liggen.

Tafeltennis speelmomenten:
Elke vrijdag 20:00 – 23:00 uur.

Locatie:
GSV-Centrum, Franz Schubertlaan 37, Heemstede.

Contributie:
Recreatief: € 135,50 per jaar.
Competitie: € 175,75 per jaar.

Meer informatie of contact opnemen:

Jan Kuster, tel: 06 – 13 27 43 55 e-mail: tafeltennis@gsvheemstede.nl
of
Han Dekker, tel: 06 – 46 89 30 22 e-mail: handekker@ziggo.nl