Badminton speel je bij GSV Heemstede

Waarom badminton? Omdat badminton een ontspannende en tegelijkertijd inspannende bezigheid is om aan je conditie te werken. Iedereen heeft wel eens een shuttle geslagen op de camping of op het strand. Hierbij is het meestal de bedoeling om de shuttle zo lang mogelijk in de lucht te houden.

Bij badminton is het juist de bedoeling om de shuttle zo snel mogelijk bij de tegenstander op de grond te krijgen. Dit levert een snelle en aantrekkelijke sport op waarbij een goede conditie, de juiste slagtechniek en een uitgekiende tactiek ongeveer even belangrijk zijn. Wie niet snel is, kan door een betere techniek of door slim te spelen toch winnen. Het gaat natuurlijk niet alleen maar om winnen. Gezelligheid en bewegen zijn minstens zo belangrijk. Hierdoor is badminton een uitermate geschikte sport voor iedereen, van jong tot oud, van recreatief tot competitief. Bovendien is badminton gewoon een leuke manier om sportief bezig te zijn met andere mensen en kenmerkt GSV Heemstede zich door een gezellige en sportieve sfeer.

Op dinsdagavond spelen wij op 3 banen van 20.15 – 22.00 uur in de sporthal Sportplaza Groenendaal. “Wij” zijn een groep van +/- 20 leden, de meeste zijn 50+ers, die in een gezellige recreatieve sfeer behoorlijk fanatiek badmintonnen.
Op dit moment is er plaats voor nieuwe spelers. Na overleg kun je geheel vrijblijvend een paar keer mee komen spelen om de sfeer te proeven.

Meer weten? Bel of mail dan naar:
Cees Wallenburg tel.nr: 06 – 30 36 52 90 of e-mail: badminton@gsvheemstede.nl

Badminton Heemstede
Badminton Heemstede Dubbel

Badminton speelmomenten:
Dinsdag van 20:15 – 22:00 uur.
Start seizoen 10 september 2024, einde seizoen eind april 2025.
In de herfst- en voorjaarsvakantie wordt er wel gespeeld, in de kerstvakantie niet.

Locatie:

Sportplaza Groenendaal, Sportparklaan 16, Heemstede.

Contributie seizoen 2024/2025:

€ 142,50 per jaar.

Meer informatie of contact opnemen:
Cees Wallenburg tel: 06 – 30 36 52 90 e-mail: badminton@gsvheemstede.nl.