Volleybal

Volleybal is een sport voor jong en oud en een gezonde manier om met je lichaam bezig te zijn. Gewoon voor je plezier of om de stress en spanningen van alle dag van je af te spelen.
Ontspanning door gezonde inspanning in een team.

GSV-Heemstede Volleybal is een enthousiaste sportieve tak in de vereniging, die volwassenen de gelegenheid biedt tot het beoefenen van de sport volleybal. Wij beperken ons tot volwassenen. We nemen geen jeugdleden aan. Kom je uit Heemstede of directe omgeving zoals Haarlem, Zandvoort, Hillegom, Bennebroek of Hoofddorp, kom dan gezellig volleyballen bij ons!

Recreatief

Wij proberen een platform te bieden waarop iedere volwassen recreant voor zijn plezier kan volleyballen. Tijdens de training zal geprobeerd worden je spel te verbeteren, zodat je bij de onderlinge wedstrijden en tijdens toernooien steeds beter gaat spelen. We streven er naar om een leuk niveau aan te bieden zodat er voor iedereen plezier te beleven valt.

Twee teams doen maandelijks mee aan een recreantentoernooi, zowel op de maandelijkse maandagavond als op de maandelijkse woensdagavond. Een recreantenteam bestaat uit zes spelers met minimaal 2 dames. Op een toernooi-avond wordt er tegen recreantenteams van diverse andere verenigingen gespeeld, waarbij ook hier de gezelligheid altijd voorop staat.

Klik hier als je het programma en uitslagen wilt weten van het toernooi waar de recreanten aan mee doen.

Competitie

Het aantal teams dat we in de competitie hebben verschilt van seizoen tot seizoen. Op dit moment hebben we 1 damesteam in de competitie.
Als je bij ons competitie wilt spelen, neem dan eerst contact op wat de mogelijkheden zijn. Er dient namelijk een team gevormd te worden, en het team dient aan het begin van het competitieseizoen aangemeld te worden bij de bond. Je kunt je voorstellen dat de mogelijkheden om bij ons competitie te spelen dus ook van seizoen tot seizoen verschilt.

Volleybal bij GSV Heemstede doe je voor je plezier!


Belangstelling? Kom dan eens kijken op een van onze trainingen op dinsdag in Sportplaza Groenendaal in Heemstede. Er kan altijd 2 keer geheel vrijblijvend meegedaan worden om de sfeer te proeven.

Volleybal speelmomenten:
Dinsdag van 20:00 – 21:30 uur.
Start seizoen 05-09-2023, einde seizoen 28-05-2024.
In de schoolvakanties wordt er niet gespeeld.

Locatie:

Sportplaza Groenendaal, Sportparklaan 16, Heemstede.

Contributie:

Recreatief: € 178,50 per jaar.
Competitie: € 237,00 per jaar.

Meer informatie of contact opnemen:
Hans vd Elst tel: 06 – 38 38 73 80 e-mail: elsthvanden1961@kpnmail.nl
of
Leo vd Prijt tel: 06 – 27 44 63 90 e-mail: volleybal@gsvheemstede.nl