Lentefair 2023

In het voorjaar, altijd in de maand mei, organiseert Heemstede de Lentefair. Dit is een markt met meer dan 200 kramen, slingerend over de Binnenweg en de Raadhuisstraat in het centrum van dit prachtige dorp.

Zie daar de vlag van GSV-Heemstede, De kraam van GSV-Heemstede is versierd met de vlag met daarop het logo, en verder vlaggenlijnen in dezelfde kleuren als die van het logo.
Vandaag is hier vooral aandacht voor de sectie Gymnastiek en Dans. De verschillende dans en gymnastiek activiteiten worden mondeling toegelicht. De geïnteresseerden krijgen een flyer mee en drie bonnen voor de proeflessen naar keuze. Wij hopen hen binnenkort te zien bij een van de activiteiten.

De kraam vandaag was in het eerste deel van de Raadhuisstraat, ter hoogte van de Postlaan. Tegenover de kraam van GSV-Heemstede was er een concentratie van jonge kinderen en hun ouders.
De kleurrijke ballenbak en de tonnen om zelf bellen te blazen waren tegenover onze kraam.
De hele dag was er muziek, en die kinderen die genoeg hadden van de ballenbak lieten zich heerlijk gaan en lieten zien dat zij danstalent hebben. Deze meisjes dansten dus spontaan en leken wel volleerde streetdancers.
Maar aan alles komt een eind, zo ook aan deze zonovergoten dag. Een drukbezochte Lentefair, veel bezoekers, vrolijke gezichten en veel enthousiaste kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *