Lentedrive bridge 25-2 (verslag)

Ook dit jaar organiseerde GSV-Heemstede bridge op 25-2 weer de gezellige lentedrive. Maar liefst 144 personen hadden zich hiervoor ingeschreven. Na het ophalen van de loopbriefjes kon om 13:00u de bridge-drive beginnen. Alles was goed geregeld en tussendoor kwamen de bekende bitterballen en kon er een drankje genuttigd worden. Door het gebruik van de zogenaamde bridgemates was de uitslag na afloop snel bekend. Er was een mooie prijzentafel ingericht die in het teken stond van de lente.

Alle nummers 1 in de 5 lijnen (groepen) konden een prijs uitkiezen. Daarna werden de overige prijzen per lijn willekeurig getrokken uit de loopbriefjes. Na afloop werd er nog even gezellig samengezeten om de spelresultaten door te nemen en onderling te vergelijken.

De organisatie kan terugkijken op een succesvolle GSV lentedrive. Wilt u ook zo’n lentedrive meemaken, wordt dan lid van onze bridgeclub. U kunt bij GSV bridgen op 8 momenten in de week (in de middag en/of avond).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *